Simpel, snel en
verantwoord afvallen

Afvallen met behulp van TheBodyManager

Als u zich niet lekker in uw vel voelt door overgewicht, dan is het verstandig dat TheBodyManager u medisch gaat begeleiden. Hoe overgewicht ontstaat weet eigenlijk niemand. Daarom is het lastig om overgewicht kwijt te raken. Wij bieden u een aantal methodes aan die bewezen hebben geen jojo effect teweeg te brengen. Daarnaast is altijd bewegen, gezonde (oer)voeding en gezond verstand van belang.

TheBodyManager schoonheidssalon in IJmuiden geeft aanvullend op het afvallen lymfedrainage, door middel van faradische stroomimpulsen. Door een hele lichte en aangename impuls komt de lymfestroom in beweging. Alle toxines worden afgevoerd naar de bloedbaan om verder verwijderd te worden. Dit noemen wij Internal Cleansing. Het is goed bij cellulitis, wallen onder de ogen, oedeem, moeheid en jetlag. 

Lymfedrainage: een must bij afvallen

Helpt bij ontgiften, bij afvallen en moeheid. Voor en na operaties, zwangerschap en revitaliseert na vliegreizen.

Momentum, BioHCG:
Gewichtsreductie onder begeleiding van de orthomoleculair arts. Kosten vanaf 320 euro. Vaak deels vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Iedere week controle in de praktijk gedurende de kuur. LETOP: ALCOHOL MAG NIET.

Lipolyse:
Verwijdert lokale vetophopingen zoals bij de onderkin of hamsterwangen. Door middel van lokale inspuiting met onder andere PPC (phosphaditylcholine) gaat de vetcel stuk.

Schoonheidssalon TheBodyManager IJmuiden lymfedrainage Schoonheidssalon TheBodyManager IJmuiden lymfedrainage Schoonheidssalon TheBodyManager IJmuiden lymfedrainage

Momentum life style programma

Slank worden en slank blijven zijn twee doelen op zich. Om af te slanken en je behaalde gewicht vervolgens vast te houden, is meer nodig dan een tijdelijk dieet. Schoonheidssalon TheBodyManager in IJmuiden heeft voor u de perfecte oplossing. 

Momentum® een doelgericht 3 Fasenplan ontwikkeld. Het is geen wondermiddel, maar een verantwoord programma waarbij je op gezonde wijze - onder begeleiding van een gecertificeerd Momentum® Coach - gewicht verliest en vervolgens leert om je streefgewicht te behouden.

Inhoud Het Momentum® lifestyle programma bestaat uit een 3 Fasenplan (met een uitgebreide handleiding, tips & tricks en smakelijke weekmenu’s), een boodschappenlijst, een handig dieetoverzicht en een meetlint om je behaalde resultaten bij te houden. Daarnaast bevat het programma twee voedingssupplementen - Carnitrin® en Momentum® Multi Vita - die waar gewenst tekorten of extra behoeften in de voeding aanvullen. Basisbegeleiding door een gecertificeerd Momentum® Coach is inbegrepen en intensieve begeleiding is uiteraard ook mogelijk.