Laat uw lichaam
analyseren

Een body check-up door TheBodyManager

Analyseren en testen van de gezondheid van een cliënt doet schoonheidssalon TheBodyManager door middel van het beoordelen van de energie-circulatie door het lichaam. Ophopingen, tekorten of stagnaties in het stromen van de energie wordt veroorzaakt door emotionele of fysieke problemen. Body scan is een geavanceerde methode om diepere oorzaken van een aandoening op te sporen. Er komt geen straling aan te pas. Het geeft een snel inzicht in de aard en prioriteit van een aandoening.

Vitaliteits test

De vitaliteits test bepaalt hoeveel energie u heeft en hoeveel energieblokkades er zijn of te wel hoe vitaal bent u. Verstandig  bij onbegrepen moeheid of tweemaal per jaar als preventie test. Meridiaandiagnostiek kan helpen een oorzaak te vinden voor chronische klachten. Meridiaantherapie kan deze klachten vaak verhelpen. Ook een goede behandeling bij (sport)blessures en rugklachten acuut of al langdurig.

Schoonheidssalon TheBodyManager IJmuiden body check-up Schoonheidssalon TheBodyManager IJmuiden body check-up Schoonheidssalon TheBodyManager IJmuiden body check-up

Houdings- en bewegingsonderzoek in IJmuiden

Na een gesprek, waarin TheBodyManager uw voorgeschiedenis en huidige klachten aangeeft volgt er een algemeen lichamelijk houdings en bewegingsonderzoek. Vervolgens bepalen wij door middel van een check waar energetisch gezien de aansturing niet voldoende is. Daarna wordt het betreffende gewricht/wervel en omliggende banden met een korte impuls even opgerekt. 

Ook kunnen röngenfoto's nodig zijn of hulp van de podoloog als bijvoorbeeld de stand van uw voeten oorzaak is van de klachten. U wordt dan rechtstreeks verwezen of via uw huisarts.