CACI facelift
zonder mes

CACI bij TheBodyManager

Schoonheidssalon TheBodyManager in IJmuiden biedt nu ook CACI behandelingen aan. Daarmee zijn we één van de eerste schoonheidssalons in Nederland die deze behandeling heeft. CACI kan het alternatief zijn voor botox en fillers. In 1992 al geintroduceerd in Engeland na lange tijd van research.

Door gebruik te maken van (gepatenteerde)microstroom systeem kan de gelaatspier optimaal getraind worden. Collageen neemt met 60% toe en elastine vezels met 70%. Het is veilig en pijnloos. Veel beroemdheden maken al gebruik van CACI behandelingen. Nu is het ook in Nederland bij TheBodyManager.

CACI behandelingen

Caci vertraagt de veroudering van de huid met 10-15 jaar door micro stroom in slechts10 behandelingen. Onderhoud per  2-3 maanden 1 behandeling.

Eerst Caci, daarna wat u zelf wilt. Gevoelloos, medisch verantwoord en veilig. Voor man en vrouw vanaf 25 tot 99 jaar. De Caci methode is ook geschikt voor behandeling van cellulite, ondersteuning bij afvallen en spierversterking. Bijvoorbeeld 320 sit-ups in 20 minuten.

Schoonheidssalon IJmuiden TheBodyManager CACI behandeling Schoonheidssalon IJmuiden TheBodyManager CACI behandeling Schoonheidssalon IJmuiden TheBodyManager CACI behandeling

Wallen onder uw ogen? Kom snel langs bij TheBodyManager

TheBodyManager in IJmuiden helpt u snel van uw wallen af. Wallen onder de ogen kunnen op vele wijze ontstaan. In de gezichtsdiagnostiek vindt men vaak aanwijzingen dat de nieren niet optimaal werken. Meer water drinken kan dan een oplossing zijn. Ook vermoeidheid kan kringen geven. Soms is de oplossing plastische chirurgie.

Beter is om eerst de resultaten van CACI ymphedrainage en hydratatie af te wachten. De huid wordt elastische, de spieren geoptimaliseerd in sterkte (re-educated) en optimaal doorbloed. Afvalstoffen en blokkades worden opgeheven. Natuurlijk moet er goed bij gedronken worden circa anderhalve liter water/spa blauw per dag extra. Na een aantal behandelingen, ongeveer drie, is er resultaat te zien. TheBodyManager beveelt minstens 10 behandelingen aan. 

Huidverbetering door CACI behandelingen

CACI behandelingen verbeteren de bloeddoorstroming van de huid, regenereert de huidcellen effectiever, verbetert de elasticiteit en vermindert de ontstekingen. Soms spectaculair, soms kost het wat meer tijd. Een combinatie van ipl en het hydraterend masker en facialtoning is een optimale behandeling. Naast de CACI thuisbehandeling of uw eigen verzorgingsproducten.

Vampire fillers zorgen voor huidverbetering

Tegenwoordig gebruiken wij uw eigen stamcellen uit uw bloed voor huidverbetering. De behandeling Vampire Fillers genaamd is veilig en uiterst effectief. Na afname van een beetje bloed wordt uw bloed gecentrifugeerd. Daardoor worden de rode bloedcellen gescheiden van de bloedplaatjes. Die vervolgens weer in uw huid gebracht worden. Het zorgt ervoor dat uw huid weer een stralend en jeugdige uitstraling krijgt.

U krijgt het beste resultaat wanneer u 2 of 3 behandelingen neemt. Daarna is uw huid steviger en mooier. Hierna volgt het onderhoud van uw houd. De Vampire fillers zorgen voor een stralende huid en voor vermindering van rimpels en lijntjes.

Ontharen met Intens Puls Light

Met ontharing door IPL (Intens Puls Light) worden bijna alle haarsoorten verwijdert behalve grijze, hele lichte haren op een witte huid en rode haren. Overval waar ongewenste haargroei is daarvoor is deze methode geschikt. Er zijn meerdere behandelingen nodig, omdat niet al uw haren gelijktijdig groeien maar sommige in rustfase zijn waardoor ze niet behandeld kunnen worden. Met IPL behandelen wij ook pigmentvlekken, wijnvlekken en ouderdomsvlekken.