Fillerbehandeling

Verwijder putjes in uw huid effectief met een fillerbehandeling

Met een fillerbehandeling verwijdert u van binnenuit kuilen in uw huid en maakt behandelde lichaamsdelen weer voller. Hiervoor gebruikt TheBodyManager hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die na verloop van tijd volledig wordt afgebroken door uw lichaam. Het is dus geheel veilig. U ziet er direct een stuk jonger uit.

Vampire fillers zorgen voor huidverbetering

Tegenwoordig gebruiken wij uw eigen stamcellen uit uw bloed voor huidverbetering. De behandeling Vampire Fillers genaamd is veilig en uiterst effectief. Na afname van een beetje bloed wordt uw bloed gecentrifugeerd. Daardoor worden de rode bloedcellen gescheiden van de bloedplaatjes. Die vervolgens weer in uw huid gebracht worden. Het zorgt ervoor dat uw huid weer een stralend en jeugdige uitstraling krijgt.

U krijgt het beste resultaat wanneer u 2 of 3 behandelingen neemt. Daarna is uw huid steviger en mooier. Hierna volgt het onderhoud van uw huid. De Vampire fillers zorgen voor een stralende huid en voor vermindering van rimpels en lijntjes.

Naast de hyaluronzuur behandelingen gebruiken wij ook  bio-actieve fillers (ELLANSEE). Deze werken langer door omdat zij de aanmaak van collageen prikkelen. Resultaat dus pas na 2-3 maanden.

Ook kan de huid verstevigd worden met Profhilo. Dit is een dubbel hyaluronzuur waardor de huid niet zozeer gevuld wordt en wel verstrakt. Snel effect.

Ook de laser en de ultrasound (2DHIFU) geeft verstrakking.

U ziet er zijn veel mogelijkheden.Daarom is een intake gesprek zo belangrijk . Samen kijken wij wat mogelijk is en wat de vero komen wij tot een behandel advies . Soms kan het allemaal tegelijk, soms is het verstandiger om in fases de huid te verbeteren . Kom dus praten.

 

Hoe werkt de fillerbehandeling

Het vet onder uw huid zit in verschillende ‘kamers’ opgeslagen. In sommige kamers verdwijnt het vet eerder dan in andere. Daardoor krijgt u op sommige plekken deuken in de huid. Door de ‘kamers’ te vullen met hyaluronzuur krijgt de huid weer steun en verdwijnen de deuken.

Verwijder de putjes in uw huid met een fillerbehandeling

Voor welke toepassingen wordt een filler gebruikt?

TheBodyManager gebruikt fillers voor het verwijderen van rimpels, voller maken van de lippen of andere delen van het gezicht. Doordat we op specifieke plaatsen volume toevoegen, verdwijnen huidplooien, en ziet u er weer vitaler uit.

Meer weten?

Neem contact op