Fillerbehandeling

Verwijder putjes in uw huid effectief met een fillerbehandeling

Met een fillerbehandeling verwijdert u van binnenuit kuilen in uw huid en maakt behandelde lichaamsdelen weer voller. Hiervoor gebruikt TheBodyManager hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die na verloop van tijd volledig wordt afgebroken door uw lichaam. Het is dus geheel veilig. U ziet er direct een stuk jonger uit.

Vampire fillers zorgen voor huidverbetering

Tegenwoordig gebruiken wij uw eigen stamcellen uit uw bloed voor huidverbetering. De behandeling Vampire Fillers genaamd is veilig en uiterst effectief. Na afname van een beetje bloed wordt uw bloed gecentrifugeerd. Daardoor worden de rode bloedcellen gescheiden van de bloedplaatjes. Die vervolgens weer in uw huid gebracht worden. Het zorgt ervoor dat uw huid weer een stralend en jeugdige uitstraling krijgt.

U krijgt het beste resultaat wanneer u 2 of 3 behandelingen neemt. Daarna is uw huid steviger en mooier. Hierna volgt het onderhoud van uw houd. De Vampire fillers zorgen voor een stralende huid en voor vermindering van rimpels en lijntjes.

Hoe werkt de fillerbehandeling

Het vet onder uw huid zit in verschillende ‘kamers’ opgeslagen. In sommige kamers verdwijnt het vet eerder dan in andere. Daardoor krijgt u op sommige plekken deuken in de huid. Door de ‘kamers’ te vullen met hyaluronzuur krijgt de huid weer steun en verdwijnen de deuken.

Verwijder de putjes in uw huid met een fillerbehandeling

Voor welke toepassingen wordt een filler gebruikt?

TheBodyManager gebruikt fillers voor het verwijderen van rimpels, voller maken van de lippen of andere delen van het gezicht. Doordat we op specifieke plaatsen volume toevoegen, verdwijnen huidplooien, en ziet u er weer vitaler uit.

Meer weten?

Neem contact op