Uw uiterlijk is
uw visitekaartje

TheBodyManager in IJmuiden

TheBodyManager is een jonge en dynamische schoonheidssalon in IJmuiden. Wij zijn één van de eerste schoonheidssalons in Nederland die de CACI behandeling introduceert. CACI behandeling is een facelift zonder mes, dit wordt door hollywoodsterren gebruikt als alternatief voor botox en fillers. Oorspronkelijk is TheBodyManager in IJmuiden opgezet voor medisch pedicure, massage en manicure. Inmiddels zijn wij gegroeid naar een uitgebreide schoonheidssalon. 

Voor de specialistische en cosmetische behandelingen zoals botox, fillers, kleurentherapie en CACI facelift zonder mes, spierversterking en meridiaandiagnostiek (check up) kunt u ook op meerdere locaties terecht. Schoonheidssalon TheBodyManager heeft verschillende vestigingen in IJmuiden, Zandvoort en Amsterdam. 

Ook genoeg van vetrolletjes en een "buikje"?

De cryotherapie is een therapeutische toepassing van koude. Cryo 21 vindt zijn doeltreffendheid in de creatie van een thermische schok die de temperatuur van de vetcellen doet dalen. Deze actie verwekt een geleidelijk en spontaan eliminatieproces die apopotose of geprogrammeerde dode cellen wordt genoemd.

De temperatuur van de huid gaat in een minimum van tijd van 34 graden naar +/- 8 graden zonder het creëren van een koudegevoel.

Cryotherapie Proefbehandeling Actie: van €130 voor €49,50

6 behandelingen voor €590,--

Effect van Cryotherapie op het lichaam

  • Versnellen van de bloedsomloop gevolgd door de eliminatie van toxines en van een groot calorieverbruik
  • Eliminatie van lokale cellulitis
  • Vermindering van de vetcellen
  • Lymfedrainage
  • Versteviging en versterking van de spieren
  • Hermodellering en afslanking van het lichaam

Behandeling van het gezicht

  • Versteviging van de weefsels
  • Versteviging van de spieren
  • Vermindering van de rimpels
  • Verwijderen van de dubbele kin

 

Nu ook CACI behandelingen in Nederland

CACI is een facelift zonder mes, het is veilig en pijnloos. CACI kan het alternatief zijn voor botox en fillers. Het wordt nu ook al door vele beroemdheden gebruikt. Caci vertraagt de veroudering van de huid met 10-15 jaar door micro stroom in slechts10 behandelingen. Onderhoud per  2-3 maanden 1 behandeling. 

In 1992 is het al geïntroduceerd in Engeland na lange tijd van research in de Verenigde Staten. Door gebruik te maken van (gepatenteerde)microstroom systeem kan de gelaatspier optimaal getraind worden. Collageen neemt met 60% toe en elastine vezels met 70%. 

Minder rimpels door botox

Er wordt ook nog met de orginele botox gewerkt bij TheBodyManager. Botox behandeling werkt preventief tegen het ontstaan van statische rimpels. Hiernaast is het ook goed voor lachrimpels, fronsrimpels, zweten, gummy smile en neerhangende mondhoeken. 

Ellansé is een unieke en innovatieve rimpelcorrectiemiddel. Het combineert de voordelen van directe correcttie van rimpels en lijnen. Anderszijds stimuleert het de aanmaak van lichaamseigen collageen. Met Ellanse kiest u voor een mooie, frisse en natuurlijke look die volledig bij u past. 

Schoonheidssalon IJmuiden TheBodyManager Schoonheidssalon IJmuiden TheBodyManager Schoonheidssalon IJmuiden TheBodyManager

Behandeling naar uw wens

Komt u voor uw handen, voeten, gezicht of body u zult altijd geholpen worden door een deskundige Body Manager. Wij werken natuurlijk met top producten waaronder OPI voet- en handverzorging, Bio-HCG gewicht reductie methode en I-Health energie herstel.

Binnen TheBodyManager heeft iedere medewerker zijn eigen specialiteiten en verantwoordelijkheiden om zorg te dragen voor de kwaliteit van zijn behandeling. U krijgt een behandeling die is aangepast naar uw persoonlijke wensen en benodigdheden. Ook volgen wij nauwlettend nieuwe ontwikkelingen en bekijken wij of deze ook in uw voordeel kunnen zijn. 

Doorbraak hyaluronzuur fillers: RHA-IPAD RETINA

TheBodyManager medical staat altijd voor u klaar!

Loop snel naar binnen bij de schoonheidssalon in IJmuiden

Of neem direct contact op!

Doorbraak hyaluronzuur fillers: Fillerpen

Uw uiterlijk staat op de eerste plaats bij TheBodyManager

U kunt bij TheBodyManager terecht voor adviezen en behandeling door een orthomoleculair werkend arts. Ook voor manuele behandeling (kraken) van onder andere uw wervelkolom en meer medische additieve behandelingen. Wij doen alles voor u, zodat u als een nieuw en fris persoon onze schoonheidssalon in IJmuiden verlaat.