De behandelingen van TheBodyManager

Wij zijn één van de eerste schoonheidssalons in Nederland die de CACI-behandeling heeft geïntroduceerd. Deze facelift zonder snijden wordt door Hollywoodsterren gekozen als alternatief voor Botox en fillers. Kom ook bij ons langs voor een consult over cryolipolyse (vet afzuigen zonder mes), een Botox-behandeling, verzorging van nagels, een filler-behandeling tegen rimpels en putjes of een ooglidcorrectie. Wij verrichten ook kleurentherapie, spierversterking en meridiaandiagnostiek, oftewel check-ups. We zien u graag langskomen in een van onze vestigingen in IJmuiden, Zandvoort, Amsterdam-Noord of Uden.

CACI-behandelingen

Schoonheidssalon TheBodyManager in IJmuiden biedt nu ook CACI-behandelingen aan: dé facelift waar geen mes aan te pas komt. De CACI-behandeling kan het alternatief zijn voor botox en fillers. Door gebruik te maken van (het gepatenteerde) microstroomsysteem kan de gelaatspier optimaal getraind worden. Collageen neemt met 60% toe en de elastine vezels met 70%. Het is veilig en pijnloos. CACI vertraagt de veroudering van de huid met 10-15 jaar door middel van microstroom in slechts 10 behandelingen. Onderhoud gebeurt per 2-3 maanden met één behandeling per keer. Het is gevoelloos, medisch verantwoord, veilig en geschikt voor mannen en vrouwen vanaf 25 tot 99 jaar. De CACI-methode is ook geschikt voor behandeling van cellulitis, ondersteuning bij afvallen en spierversterking. 

De prijs die u voor een CACI-behandeling betaalt, is afhankelijk van het resultaat van ons onderzoek en de behandeling die wij voor u op maat samenstellen.  


Kuur     Aantal behandelingen
     per kuur
     Prijs per
     behandeling
Gezicht     10      € 85,-
Kaaklijn     10     € 45,-
Oogwallen       4     € 45,-

Vet verwijderen

Voelt u zich ongemakkelijk bij uw dikke buik of andere lichaamsdelen? Bij TheBodyManager hanteren we drie methodes voor het verwijderen van o.a. buikvet. De eerste, cryolipolyse, wordt ook wel koelsculpting genoemd. De tweede is de Cryo 21. Hierbij verkoelen we met een koude kop het lichaamsdeel waarvan u vet wilt verwijderen. De derde is lazer. Deze werkt juist door middel van wamte. Beide methodes zijn zeer effectief en kunnen veilig worden uitgevoerd. Ze werken helaas niet bij obesitas.

Bij cryolslimming kunnen wij maximaal 4 zones per keer behandelen. Iedere zone kost €50.


Wilt u meer informatie over onze behandelingsmethodes omtrent vet verwijderen? Neem dan gerust contact op. We vertellen u graag meer.

Contact opnemen

Botox-behandeling

Veel mensen zien Botox-behandelingen als redmiddel wanneer de ouderdom zichtbaar begint te worden. Lachrimpels, fronsrimpels en hangende mondhoeken kunnen inderdaad gemakkelijk worden verminderd met een Botox-behandeling. Maar wist u dat deze behandeling ook een preventieve werking heeft? U kunt rimpels ook voorkomen. Verder zet TheBodyManager Botox in voor gummy smiles en overmatige transpiratie. Botox werkt daarnaast ook goed bij het behandelen van tandenknarsen, migraine, roodheid in het gezicht, rosacea en spierspasmen. De prijs die u betaalt, is afhankelijk van de op maat gemaakte behandeling die wij na ons onderzoek aan uw voorstellen. Een fronsbehandeling is al vanaf €140 beschikbaar. Meer informatie over Botox-behandelingen? Bel of mail ons!

Fillerbehandeling

Verwijder putjes en rimpels in uw huid effectief met een filler behandeling! Bij een filler behandeling worden vanuit binnenuit de slapper geworden gebieden in uw huid weer voller gemaakt. Hierdoor oogt uw huid weer jonger en frisser. Hiervoor gebruikt de TheBodyManager hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die na verloop van tijd volledig wordt afgebroken door uw lichaam. Het is dus geheel veilig.  Ook maken we gebruik van zogenaamde vampire fillers voor huidverbetering. Hierbij gebruiken we uw eigen stamcellen uit uw bloed. Naast de hyaluronzuur behandelingen gebruiken wij ook bio-actieve fillers (ELLANSEE). Deze werken langer door, doordat zij de aanmaak van collageen stimuleren. Ook kan de huid verstevigd worden met Profhilo. Dit is een dubbel hyaluronzuur waardoor de huid niet zozeer gevuld wordt, maar wel verstrakt. Ook de laser en de ultrasound (2DHIFU) geeft verstrakking. Welke filler behandeling voor u geschikt is, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. De prijs wordt bepaald aan de hand van ons onderzoek, de behandeling die wij op maat voor u maken en de keuze van de filler. Theosyal (hyaluronzuur) kost €350 per ml, terwijl profilo €350 per 2 ml kost. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze filler-behandelingen.

Meer informatie aanvragen

Ooglidcorrectie

Ooglidcorrectie met PlexR van TheBodyManager verlost u van overtollige huid. Hangende oogleden kunnen zorgen voor minder zicht en vermoeidheid. Sommige mensen voelen zich ontevreden over hun oogleden en raken hierdoor onzeker. De ooglidcorrectie is een veilige en gewilde behandeling. TheBodyManager helpt u hiermee snel en effectief van deze problemen af, zonder gebruik te maken van een mes. PlexR is ook toepasbaar op o.a.: rimpels, ouderdomsvlekken, littekens en decolleté. Meer weten over alle toepassingen van PlexR? Kom langs of neem contact op! 

Meer informatie over deze behandeling

Afvallen

Als u zich niet lekker in uw vel voelt door overgewicht, dan kunnen wij u medisch begeleiden naar een gezonder en gelukkiger bestaan. Hoe overgewicht ontstaat weet eigenlijk niemand. Daarom is het lastig om overgewicht kwijt te raken. Wij bieden u een aantal methodes aan die bewezen hebben geen jojo-effect teweeg te brengen. Daarnaast is actief bewegen, gezonde (oer)voeding en een gezond verstand van belang. TheBodyManager schoonheidssalon in IJmuiden biedt aanvullend op het afvallen de lymfedrainage behandeling, die gebruikt maakt van faradische stroomimpulsen. Ook werken wij met methodes zoals Momentum, BioHCG en lipolyse. We vertellen u graag meer!