Een body check-up door TheBodyManager

Het analyseren en testen van de gezondheid van een cliënt doet schoonheidssalon TheBodyManager door middel van het beoordelen van de energiecirculatie door het lichaam. Ophopingen, tekorten of stagnaties in het stromen van de energie worden veroorzaakt door emotionele of fysieke problemen. Body Scan is een geavanceerde methode om diepere oorzaken van een aandoening op te sporen. Er komt geen straling aan te pas. Het geeft een snel inzicht in de aard en prioriteit van een aandoening.

Plan uw Body Scan

Vitaliteitstest

De vitaliteitstest bepaalt hoeveel energie u heeft en hoeveel energieblokkades er zijn, oftewel: hoe vitaal u bent. Verstandig bij onbegrepen moeheid of tweemaal per jaar als preventie-test. Meridiaandiagnostiek kan helpen een oorzaak te vinden voor chronische klachten.

Meridiaantherapie kan deze klachten vaak verhelpen. Het is tevens een goede behandeling bij zowel acute, als langdurige (sport)blessures en rugklachten

Afspraak maken

Vitamine- en mineralentest in IJmuiden

Wat is de vitamine- en mineralentest?

Zowel van binnen als buiten dragen wij zorg voor een goed
uiterlijk. Vitaminen en mineralen zijn essentieel voor het lichaam en daarom is het belangrijk om te weten of uw lichaam hiermee in balans is. Voor een mooie en goede huid zijn vitamine C en zink bijvoorbeeld onmisbaar. Via bioresonatie meten we hoe de balans in uw lichaam is. Als blijkt dat u vitaminetekort heeft, geven wij u voedings- of supplementenadvies. Dit kan zijn dat u meer groenten moet eten, extra vitamine C moet slikken of dat Protandim kan helpen om celschade

te voorkomen.

Voor wie is de vitamine- en mineralentest?

Iedereen kan de test doen, hiervoor hoeft u geen extra behandelingen
te boeken. Bij onze orthomoleculair arts bent u welkom bij vage klachten, als u vragen heeft of wanneer u al (te veel) supplementen gebruikt.

Uw aanvullende verzekering vergoedt het consult van de arts. Controleer hiervoor wel altijd uw polisvoorwaarden.

Boek uw test