Behandelen van chronische en terugkerende klachten

Oude blessures kunnen langdurig last geven en veel energie van het lichaam eisen. TheBodyManager in IJmuiden behandelt met de meridiaandiagnostiek en therapie uw klachten. Wij kunnen deze oude lastposten opsporen en ontstoren. Zo herstelt u sneller en beter van uw tenniselleboog, shin splint of schouderklachten.

Meer informatie

I-Health LED kleurentherapie

De behandeling met de lichtpen of i-Light is zeer effectief voor meridianen en chakra's. De behandelingstijd is kort. Het licht werkt door tot in de kleinste celstructuren en tot op moleculair niveau. Een typische sessie bestaat uit de behandeling van 3 tot 5 acupunctuurpunten.

De i-LIGHT produceert krachtige kleurenreeksen tot 8000 keer sterker dan de lichtpen. De i-LIGHT behandelt: onder andere pijn, littekens, sportblessures, wonden, doorbloedingsstoornissen, nek- en rugklachten, spierklachten, rimpels en acne.

Magneetveldtherapie in IJmuiden door TheBodyManager

Kneuzing, distorsie, spierscheurtje of bloeding? Alles herstelt sneller en beter door magneetveldtherapie. Behandelingen bij TheBodyManager gebeuren met veilige signalen in de vorm van kleur- en magneetveldpatronen. Het zijn natuurgeneeskundige middelen die zonder bijwerkingen zorgen voor het ondersteunen van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Kleurentherapie is gebaseerd op het zichtbare en veilige deel van zonlicht. Lichtsterkte, lichtkwaliteit en kleuren beïnvloeden via de huid de groei.

Vitaliteit, incasserings- en aanpassingsvermogen, weerstand, stemming en slaap-waakritme? I-Health lichttherapie wordt heel gericht aangewend om de prioriteit in het lichaam aan te pakken. Magneetveldtherapie maakt gebruik van pulserende magneetvelden, die trillen op frequenties die overeen komen met de frequenties van onze eigen cellen. Op deze manier stimuleert magneetveldtherapie het zelf genezend vermogen van het lichaam.

Meridiaandiagnostiek tegen chronische klachten

Als uw dokter zegt 'U moet er maar mee leren leven' of als u al lang behandeld wordt zonder resultaat, dan kan meridiaandiagnostiek en therapie wellicht nog uitkomst bieden. TheBodyManager meet of de energiebanen harmonieus werken. Zo niet, dan kan dat hersteld worden door middel van lichttherapie, magneetveldjes, meridiaan stretching of volgens de principes van de tui-na.