Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/natuurlijk/domains/natuurlijknogmooier.nl/public_html/wp-content/plugins/fetch_url_links/fetch_url_links.php on line 243
Haarverzorging 101: deskundig advies voor gezond en glanzend haar - Natuurlijk Nog Mooier
Haar

Haarverzorging 101: deskundig advies voor gezond en glanzend haar

De beste manier om een volle bos gezond, glanzend haar te krijgen, is niet elke keer naar de salon te gaan, maar te leren waar het van gemaakt is en hoe je het thuis kunt verzorgen. Dat komt omdat de hoofdhuid veel lijkt op de grond waarin uw tuin groeit – het moet gezond zijn om uw haar en lichaam er goed uit te laten zien. Gelukkig zijn er veel verschillende factoren die van invloed zijn op de gezondheid van je hoofdhuid, en als je eenmaal weet wat ze zijn, kun je veranderingen aanbrengen die ervoor zorgen dat je haar er gezonder uitziet.

Dit artikel is geschreven door onze gastschrijver, Lauren Pacheco. Kijk voor meer van Lauren op haar blog. Glanzende, gezond ogende lokken lijken misschien een droom, maar met de eindeloze hoeveelheid producten, technieken en rages die er zijn, kan het moeilijk zijn om te weten wat echt werkt. We spraken met schoonheidsexperts voor hun deskundig advies over de beste manieren om glanzende lokken te krijgen, van gladmakende shampoos en conditioners tot glansbevorderende haarserums.

Een van de meest effectieve manieren om je lokken een glanzende glans te geven, is door ze regelmatig te borstelen, hoewel het belangrijk is om het niet te overdrijven, omdat overmatig borstelen kan leiden tot breuk. Probeer een borstel met natuurlijke haren te gebruiken in plaats van plastic borstels die meer schade kunnen aanrichten. Een natuurlijke olie die kan helpen de glans van je lokken te versterken, is Mamaearth’s Onion Hair Oil, die is samengesteld met uien die de bloedtoevoer verhogen om de haargroei te bevorderen en overmatige haaruitval te voorkomen.

Afgezien van het regelmatig verwennen van je manen, is het ook essentieel om een gezond dieet te volgen dat veel eiwitten en ijzer bevat, die essentieel zijn voor het behoud van een voedingsrijke bloedtoevoer. Gebruik omega-3-vetzuren die worden aangetroffen in vette vis, eieren en chiazaden, evenals vitamine C-rijk voedsel zoals bosbessen, sinaasappels en broccoli om uw lokken van binnenuit gezond te houden.